andre boller…

På matauke med norske marinejegre, Arne Duinker fra Nifes, og kokkene Petter Beyer og Hanne Frosta for å finne mat i den vestlandske fjæren. Opp fra havet kom kråkeboller, kamskjell, lombre, rødspette, breiflabb, krabbe, sukkertare, tangsalat, blåskjell, snegler, og en sjøpung…

foto thor brødreskift_1 foto thor brødreskift_2 foto thor brødreskift_3 foto thor brødreskift_4 foto thor brødreskift_5 foto thor brødreskift_6 foto thor brødreskift_7 foto thor brødreskift_8 foto thor brødreskift_9 foto thor brødreskift_10 foto thor brødreskift_11 foto thor brødreskift_12 foto thor brødreskift_13 foto thor brødreskift_14 foto thor brødreskift_15 foto thor brødreskift_16 foto thor brødreskift_17 foto thor brødreskift_18 foto thor brødreskift_19 foto thor brødreskift_20 foto thor brødreskift_21 foto thor brødreskift_22 foto thor brødreskift foto thor brødreskift_23

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s