Sea and Sand.

Sun & Sea – en operaforestilling av Rugilė Barzdžiukaitė, Vaiva Grainytė og Lina Lapelytė – er en hyperaktuell, vakker og rørende fremførelse som krysser grensene mellom musikk, teater og visuell kunst. Ryktet har gått verden rundt siden den vant den prestisjetunge Gulløven under Veneziabiennalen i 2019. Sun & Sea ble kalt et av årets beste kunstverk i Kunstkritikk, og New York Times kommenterte at det var “årets showstopper, som med sitt dyptfølte økologiske engasjement, også bærer på en ustoppelig glede.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s