Naboen.

Jeg har fått en spennende ny nabo, Kunstgarasjen som jeg dokumenterer for.

Kunstgarasjen er en ideell forening som arbeider for å øke interessen for kunst, øke bruk og omsetning av kunst, og styrke kunstnerne i regionen sitt inntektsgrunnlag. Vårt fokus er å skape en arena for kulturnæring gjennom et tilgjengelig, særpreget og attraktivt utstillingsrom som viser lokal, nasjonal og internasjonal kunst på høyt nivå, og en formidlingsavdeling med et stort utvalg kunst fra profesjonelle kunstnere med tilknytning til Hordaland.

http://www.kunstgarasjen.no

Her er endel av Sissel Blystads nydelige arbeider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s