mitt festspill

Veldig kjekt å være festspillfotograf i år også!

Her er noen av høydepunktene fra årets festspill.

1 sauene foto thor brødreskift 1 2 sauene foto thor brødreskift 2 3 fib åpning foto thor brødreskift7 10 barnas festspilldag foto thor brødreskift 7 17 kafka vs røyksopp foto thor brødreskift 3 18 familiedag foto thor brødreskift 20 familiedagfoto thor brødreskift_6 21 familiedag foto thor brødreskift_9 23 kamchatka foto thor brødreskift 1 26 kamchatka foto thor brødreskift 9 28 dog god foto thor brødreskift 1 42 dub foto thor brødreskift16 43 dub foto thor brødreskift4 45 det var engang et menneske 4 52 liv du lyver foto thor brødreskift 3 54 eros 6 foto thor brødreskift 57 eggum foto thor brødreskift 10 59 omar sosa foto thor brødreskift 4 62 minnenes sangbok foto thor brødreskift 64 provokatøren foto thor brødreskift 11 69 sauene foto thor brødreskift.11 70 midnight reflections foto thor brødreskift 2 71 andsnes m venner foto thor brødreskift 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s